Видове Стратегии

Видове Стратегии

Видове Стратегии

В днешно време хазартната индустрия набира все по-голяма скорост и милиони хора разнообразяват ежедневието си пускайки спортни залози, игри в казино, лотарии и др. В света на спорта най-разпространено е правенето на футболни залози. Футбола безспорно е спорта, който привлича най-много хора. Повечето любители на залози обаче не отделят нужното време и внимание и затова в повечето случаи губят. Те играят просто за тръпката, а не за да печелят от това. Ако искате да сте наистина печеливш играч не можете да разчитате само на късмета и случайността. Трябва да имате изградена система за онлайн залози, която да ви носи дивиденти.

Видове Стратегии

Съществуват различни видове системи за залагания, като всяка от тях търпи и различни вариации, които самите играчи разработват в процеса на залагане според индивидуалните им нужди. Някои от най-популярните системи за залагане са:

Стратегия с обръщалки:

Идеята на тази стратегия е доста сполучлива. Трябва внимателно да изберете отбор, който е способен да направи обрат в мач, след като губи през първото полувреме. Прегледайте обстойно статистиката от миналите сезони и си харесайте отбор, който е склонен към такива драматични развои. След като направите своя избор трябва да се придържате към него, съответно и да правите залози за него до края на сезона. Много е важно да продължите до края.

Десетичните ставки се наричат още и Европейски коефициенти. Тези коефициенти отразяват какво ще бъде изплащането при успешен залог в десетичен вид и като цяло са най-лесният начин за изчисляване.

В зависимост на какво ниво е отбора (Топ 3, посредата на класирането или аутсайдер), коефициентът за обръщалка варира някъде между 19.00 до 40 коефициент.

Стратегията разчита силно на търпението и възможността да понесете голям брой поредни загуби. Вие решавате с какъв залог да започнете.Ние ще Ви дадем пример с начален залог на стойност 10 лв.

Сезонът започва, избрали сме си отбора на Ливърпул и залагаме 10 лв. в първия кръг. Във всеки следващ кръг увеличаваме залога с 10 лв., но само ако залозите са губещи. При първата печалба веднага се връщаме към първоначалния залог (10 лв. в случая).

С течението на кръговете, залозите се увеличават, както и загубите. Например, ако отбора на Ливърпул направи първия си обрат през второто полувреме чак в 23-ия кръг.

Ето какви ще са нашите разходи до този момент:

Кръг 1 – 10.00 лв. ; Кръг 2 – 20.00 лв. ; Кръг 3 – 30.00 лв. ..… ; Кръг 23 – 230.00 лв.

Нека предположим, че коефициента, който в този ден за 2/1 ПП/КИ ще бъде 20.00 , печалбата ще е на стойност 4600 лв.

Общата сума на залозите е 10 + 20 + 30… + 220 + 230 = 2760 лв. .Това означава че чистата ни печалба е 1840 лв.

Стратегия със залог Под/Над 1,5 гола на живо

Залозите за тази стратегия никога не се поставят преди началото на срещите, а когато избрания от Вас двубой започне.

Предимството на тази стратегия е, че коефициентите за оувър над 1,5 гола имат склонността да нарастнат бързо след започването на мача. След 15 минути можете да очаквате около 1.40-1.50 коеф., след около 30 минути игра – 1.70 коеф. Ако на полувремето все още няма голове, коефициентът най-вероятно ще надскочи 2.00.

Точно тогава е вашият момент. Ако искате, можете да поставите залога си около 40-тата минута през първото полувреме.Но имайте предвид, че колкото по-рано заложите, толкова по-малка ще е печалбата.

След като се отбележи гол, можете да направите обратен залог за Над 1,5 гола и така да си гарантирате сигурна печалба. В идеален за Вас случай, първият гол ще падне между 46′ и 60′ минута на срещата.

Използвайте тази стратегия само за срещи, които са били силни кандидати за Над 2,5 гола.

Ако ви изненада ранен гол,пропуснете този двубой и продължете с друга среща, защото тогава стратегията вече не е приложима.

Числата на Фибоначи е система много подобна на Мартингейл като разликата е в стъпките, с които се увеличава дадения залог при загуба: 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89…и т.н. При загуба се отива една стъпка нагоре. При печалба се връща 2 стъпки надолу. Отново се играята събития с коефициент, който е трябва да е по-голям или равен на 2. Системата е доста по-неагресивна от Мартингейл.

Д’Алемберт е система подобна на горните две, като при загуба залога се увеличава с една единица, а при победа се намалява с една единица. Например: залагате 1лв и печелите, залагате отново 1лв, губите и залагате 2лв (увеличавате залога с 1лв); губите и следващия залог е 3лв (увеличавате залога с 1); губите и следващия залог е 4лв (увеличавате залога с 1лв); печелите и следващия залог е 3лв (намалявате с 1лв).

Пароли е система точно противоположна на Мартингейл – сумата се увеличава с всеки спечелен залог и при всяка загуба се започва от начална позиция. Увеличаването на залозите пропорционално: 1, 2, 4, 16, 32лв… като при тази система е важно предварително да определите до коя стъпка ще играете преди да започнете отначало.

1-3-2-6 Система е подобна на системата Пароли, като вместо да увеличавате залозите прогресивно (х 2) следвате стъпките 1-3-2-6, а ако загубите се връщате в началото (на 1). Системата е завършен цикъл, при който след стъпката 6 се връщате отново на 1.

Това бяха някои от основните залози при четирите най-популярни спорта в света. Екипа на YellowBet се надява, че този материал Ви е бил интересен и полезен.
YellowBet.net